Ronaldo (DK)

Ronaldo (DK)
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771412710
Kategori:
Udgivet:
14. maj 2013
Sprog:

Letlæsning om de store sportsstjerner - Ronaldo Sportsbog i Turbines serie ´Jeg læser´, forlagets læse selv-serie for de yngste elever. I denne bog kan du læse om Ronaldo. Han er en af verdens bedste fodboldspillere.

Du kan læse om hans klubber, mål og livet udenfor banen. Zlatan, Ronaldo, Daniel Agger og Mikkel Hansen er fire titler i Turbines serie af letlæste fagbøger ´Jeg læser´. Bøgerne har et lix-tal på 14-19 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen. Bøgerne er skrevet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye og Per Straarup Søndergaard. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren. På seriens hjemmeside ´jeglæser´ er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler. ´Jeg læser´-bøgerne kan også læses digitalt.

Herbalife anbefaler, at du opgraderer din browser for at få de seneste fordele. dk. FC Barcelona - nyheder om klubben, tabeller og statistikker Store Bryster er ikke nok. I træk. News, Pictures, Forum. *FREE* shipping on qualifying offers. Ti kampe med mål. År inden han blev en af de mest ikoniske figurer i fodbold, fik David Beckham at vide, at han aldrig ville komme til at repræsentere England på fodboldbanen Du bruger en ikke-understøttet version af Internet Explorer.