Hobbitten

Hobbitten
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702128529
Udgivet:
21. september 2012
Sprog:

Tolkiens klassiker "Hobbitten" er højaktuel igen pga Peter Jacksons filmatisering.

Dertil kommer, at den berømte roman i 2012 kunne fejre sit 75-års jubilæum; den udkom første gang i 1937. Her på Gyldendal fejrede vi Tolkien og "Hobbitten" på mange planer.

Denne udgave var toppen af kransekagen, den smukke jubilæumsudgave, hvor både omslag, illustrationer og kort er Tolkiens egne originaler. Der er forord ved både Tolkien selv og hans søn Christopher. Desuden er romanen blevet nyoversat af en af Danmark største Tolkien-kendere, Jakob Levinsen. Så læn dig tilbage og nyd den udødelige romanklassiker om hobbitten Bilbo Sækker, der meget mod sin vilje bliver udpeget af troldmanden Gandalf til at ledsage tretten dværge på deres generobringstogt af den enorme skat, der nidkært vogtes af dragen Smaug. Og som undervejs tilfældigt render ind i mørkevæsenet Gollum og vinder hans mærkelige ring fra ham i en dyst om ordspil og gåder.

R. Find og sammenlign de bedste priser. Directed by Peter Jackson. With Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Andy Serkis. Hobbitten (engelsk: The Hobbit) er en tredelt episk fantasyfilm instrueret af Peter Jackson. KONTAKT. Directed by Peter Jackson. Værdier Directed by Peter Jackson.