Handicaporganisationernes Hus

Handicaporganisationernes Hus
Forfatter:
ISBN:
9788759328668
Udgivet:
26. januar 2017
Sprog:

Denne bog beskriver og analyserer tre mindeværdige projekter, som udmærker sig på hver deres måde. De kan på forskellig vis inspirere til og skabe grobund for eksperimenter med byggeriets praksisser og på den måde forhåbentlig skabe andre mindeværdige projekter i fremtiden. Handicaporganisationernes Hus. En usædvanlig form for arkitektkonkurrence gav deltagerne et nyt syn på tilgængelighed. Det motiverede dem til at gøre noget nyt og uprøvet og dermed skabe verdens mest tilgængelige kontorhus.

Torvehallerne på Israels Plads. Innovative projekter skal ikke altid tilpasses omgivelserne og dermed udvandes for at blive realistiske. Hvis man insisterer på idéen, har god tid og et vist held, kan det ske, at projektet bliver realistisk, fordi omgivelserne tilpasser sig projektet. M/S Museet for Søfart. Man ved ikke altid, hvad man ønsker sig, før man har set, hvad man kan få.

Arkitektkonkurrencer har til formål at skabe kreative fortolkninger af opgaven, men i dette tilfælde blev mål og præferencer et resultat af konkurrencen, ikke en forudsætning for den.

Se på kort. dk Besøg vores fysiske butik. 30, fredag kl. Læs mere Medlem i LOBPA Bliv … DH beskæftiger sig med handicappolitik, hvilket er et meget bredt begreb, der dækker alle sektorer af samfundet. 2018 Forældrekredsen om fejl i børnesager: Det føles som en bevidst spareøvelse. 9-15 Kontakt Brugerservice for udstedelse af parkeringskort, ledsagerkort og handicap brobizz. Du kan også læse om vores løbende projekter og se vores præsentations-film. 22. Telefon: 3646 1960.