Visdommens brønd og andre fortællinger

Visdommens brønd og andre fortællinger
Forfatter:
ISBN:
9788711526248
Kategori:
Udgivet:
2. december 2016
Sprog:

Hvad er det for en bog, Alfreds nye læremester Offa giver ham? Hvorfor mumler Harun Al Rashid om en månesang på sit sygeleje? Og hvorfor er Regnar så søvnig? Tag sammen med dine børn på drømmerejse til Orienten og vikingetiden med "Visdommens brønd og andre fortællinger" og mød historiens store mænd som små drenge – fuld af spilopper, mod og med verden for deres fødder.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Bag størstedelen af serien "Fortæller fra ..." stod lærer og teolog Peter Falk Rønne (1889-1953) og Ada Hensel, forfatterpseudonymet for søstrene Caja Gudrun Orsi (f. 1908) og Ulrikka Eleonora Nørgaard (f. 1904), som gav fortællingerne deres historiske vingesus. Danmarkshistorien, verdenshistorien, myter og sagn blev her fortalt som skæbnefortællinger på få sider.

Sammen med sine brødre er han verdens og. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003.

Som søn af Bor og jætten Bestla er Odin broder til Vile og Ve og en yderst central gud i den nordiske mytologi. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark. Vi har mange andre beviser for, at mosen i oldtiden var et helligt sted - man har fundet vogne, skibe, lerkar, og endog særdeles værdifulde sølvkar som. Struktur - 16 objekter - forarbejder til Peter Louis-Jensen. Sammen med sine brødre er han verdens og.

Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Som søn af Bor og jætten Bestla er Odin broder til Vile og Ve og en yderst central gud i den nordiske mytologi.