Hjælp! Isen er glat!

Hjælp! Isen er glat!
Forfatter:
ISBN:
9788711587928
Kategori:
Udgivet:
7. november 2017
Sprog:

Anna er lige flyttet med sine forældre til Århus.

Hun er meget ked af at måtte undvære skolen og kammeraterne i Grenå. Men så bliver hun inviteret med til kunstskøjteløb af Eva fra sin nye klasse. Da Anna selv kan låne et par skøjter og komme med til træning, begynder hun alligevel at synes om livet i Århus.

Men hun må have hjælp. For isen er glat!Esther Skriver er født i 1926 i Ebeltoft. Hun er uddannet lærer fra Århus Seminarium i 1948, og begyndte i 1968 at skrive letlæsningsbøger for børn. I 1995 lagde hun navn til – og modtog som den første – Skriverprisen, der hvert år tildeles en skøn- eller faglitterær forfatter, der skriver læservenligt.

(Vitserne er uredigerede) Vitserne:. Ilulissat betyder 'Isfjeldene', og byen ligger ud til Diskobugten, det sted i verden, hvor der skabes flest isbjerge, og bugten ud for Ilulissat er altid fyldt af kæmpemæssige isbjerge. God fornøjelse. TROMBORG PÅ TOPPEN.

Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. GLADSAXE - JUTLAND 4-3 Gladsaxe Bears fik fredag aften en snitter på hele 8-1 af Jutland Vikings i den første Division I-finale, men lørdag rejste den sjællandske klub sig. God fornøjelse. Ca.