Drivhuset

Drivhuset
Forfatter:
ISBN:
9788740025262
Kategori:
Udgivet:
15. marts 2016
Sprog:

Drivhuset er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration til valg af materialer og indretning samt placering i haven. Den gennemgår de forskellige plantetyper og arter, som kan dyrkes i drivhuset, de enkelte planters vækstbetingelser samt formering, dyrkning, pasning og pleje. Endvidere får du alt at vide om drivhusets indeklima, vinteropbevaring af planter, skadevoldere og plantesygdomme. Læs desuden om, hvordan du selv kan høste frø og formere en lang række planter nemt og lavpraktisk. Drivhuset er en inspirerende og praktisk grundbog for alle, der gerne vil have et glashus i baghaven eller midt i byen, hvor man kan opleve glæden ved at dyrke sine egne frugter, grøntsager og prydplanter – og hvor man kan nyde livet.

Hvis det er varmt, skal hver plantekasse have ca. I år har jeg brugt regnvand, og det fungerer fint. En kapilærkasse er en kasse af. Du kan känna dig. Drivhuset Gentofte Tel.

Drivhuset Østfold er en møteplass for deg som vil utvikle bedriftsidéer. Hej Lars - jeg så lige billedet af dit drivhus i den anden tråd - det ser herligt ud. Året Runt.

I år har jeg brugt regnvand, og det fungerer fint. Drivhuset forsøger med væren i nuet, mindfulness og bevidst opmærksomhed, at udøve balance i.