25 søforklaringer

25 søforklaringer
ISBN:
9788771240962
Kategori:
Udgivet:
28. april 2014
Sprog:

100.

000 mennesker har over de seneste ti år set en af de åbne naturvidenskabelige forelæsninger i Søauditorierne på Aarhus Universitet, hvor topforskere har præsenteret ny viden. 25 højdepunkter er nu samlet i denne bog. Ligesom foredragene er artiklerne formidlet, så alle kan være med. Et rigt illustrationsmateriale er med til at levere ny viden om alt fra kvantemekanik og universets udvikling til netværksteori og myrer. Ole Mouritsen fra Syddansk Universitet beretter fx fra forskningens frontlinje om den helt nye "gastrofysik", der har klarlagt den molekylære mekanisme bag velsmag - dvs. forskellige stoffers evne til smagsmæssigt at forstærke hinanden. Professor Klaus Mølmer fra Aarhus Universitet fremlægger de store perspektiver i fremtidens kvantecomputer. Jens Christian Svenning viser, hvordan dyrelivet i dag over hele kloden er stærkt påvirket af istiden for 10.000 år siden. Hvert af disse emner trak 2000 interesserede tilhørere. Foredragene fortsætter, men nu er 25 fastholdt i en bog - til inspiration for kommende studerende, til undervisning i gymnasiet, til de mange tilhørere, der gerne vil have repeteret historien - eller bare til indsigt i vores fantastiske fysiske verden.

Aldringens gåde. Udgivet af Aarhus Universitetsforlag. Lave priser og hurtig leverance. , Kategori: Bøger, Format: Indbundet 25 søforklaringer Naturvidenskabelige fortællinger fra Søauditorierne 25 søforklaringer Sorte huller i universet. COM. Med udgangspunkt i en række foredrag om naturvidenskab ved Århus Universitet fortæller forskere her om 25 forskellige emner indenfor naturvidenskaben Nu er foredragsrækken bogstaveligt talt kommet på papir i form af bogen 25 søforklaringer – naturvidenskabelige fortællinger fra Søauditorierne,.

Jeg kan komme op med samtlige 'søforklaringer'. 25 søforklaringer Naturvidenskabelige fortællinger fra Søauditorierne. Læs mere. '25 søforklaringer' [1. Vi fik dem for 25 dollars og aftensmaden var hjemme.