Rune Stærk 2. Super-helt

Rune Stærk 2. Super-helt
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702220506
Kategori:
Udgivet:
28. oktober 2016
Sprog:

Rune Stærk - en helt almindelig dreng! Serien om Rune Stærk fortsætter. Rune Stærk er ikke en helt almindelig dreng. Rune Stærk har super-kræfter. Han er super-helt.

Derfor er hans mor ved at sy en flot og sej dragt til ham, som han kan tage på, når han er på mission. Det går ikke så godt med dragten til at begynde med, men Runes mor kommer efter det og får skabt den rigtige dragt til super-helten. Runes far har lavet en 'Stærk-Hule' til ham i kælderen, hvor han træne. Og så får en mobil, så altid kan blive tilkaldt, hvis der opstår problemer i byen. Rune har sin nye dragt på i skole, men bliver som sædvanligt drillet. men pludselig ringer hans telefon. Han skal ud på sin første mission. Lix: 13

Her findes en oversigt over bøger i serien, en håndsrækning til dansklærerens undervisning fx et fuldt. Her findes en oversigt over bøger i serien, en håndsrækning til dansklærerens undervisning fx et fuldt. Her findes en oversigt over bøger i serien, en håndsrækning til dansklærerens undervisning fx et fuldt. Dingo web tager udgangspunkt i letlæsningsserien Dingo. Her findes en oversigt over bøger i serien, en håndsrækning til dansklærerens undervisning fx et fuldt. Her findes en oversigt over bøger i serien, en håndsrækning til dansklærerens undervisning fx et fuldt. Dingo web tager udgangspunkt i letlæsningsserien Dingo. Dingo web tager udgangspunkt i letlæsningsserien Dingo.