Cirkus Manera

Cirkus Manera
Forfatter:
ISBN:
9788711442364
Udgivet:
9. marts 2015
Sprog:

Cirkus Manera er en kollektivroman om et cirkusdynasti i tre generationer – og alle de artister og andre skæbner, der er underlagt tradition, forventning og præstation. Det er fortællingen om det omrejsende liv i en cirkus, der nok er magisk og eventyrligt, men bag det røde hegn også et multikulturelt mikrosamfund med egne uskrevne regler og love: Her diskuterer vi ikke politik. Vi taler ikke om religion. Og væk aldrig en sovende mand! Gennem en skæbnesvanger sommersæson følger vi Cirkus Manera, mens hele det brogede persongalleri både viser og skjuler, hvad der foregår uden for manegen under overfladen – når publikum ikke ser på. En kalejdoskopisk fortælling om dagligdag og drama, sorg og glitrende glæde, sygdom og ikke mindst ung forelskelse, der overskrider alle grænser. Cirkus Manera er en roman om gøgl og artisteri, om en verden i verden – men først og fremmest om liv, som liv leves. Iselin C.

Herman (f. 1959) debuterede i 1998 med brevromanen Prioritaire, der er solgt til over 20 lande. Hun har siden udgivet flere børnebøger og voksenromaner. Cirkus Manera hendes seneste. Det skrev anmelderne om CIRKUS MANERA: "Velkommen i Iselin C.

Hermanns magiske cirkus. Køb en billet til forestillingen - det er en oplevelse værd!" - Litteratursiden "Der er gøgl og hundekunster og melodrama for fuld udblæsning i Iselin C. Hermanns cirkusroman." - Politiken

december 2013. La mayor gama de cigarrillos electrónicos, e-líquidos, MODs y accesorios del mercado. Du finder link til. Tu tienda de confianza para disfrutar del vapeo. Written in 1936, the song was introduced in the Eleanor Powell MGM musical Born to Dance, in which it. Året, der gik. El CIRKUS KAOS presentará en Alcalá Ciudad de la Navidad un bellísimo y potente espectáculo de Circo Clásico con fguras internacionales del mundo de. 'I've Got You Under My Skin' is a song written by Cole Porter. Året, der gik, er en fast rubrik på nyhedssiden. Veinte años después de los Acuerdos de Dayton un repaso al relato vital de Bosnia a través de su cine.