Kort & Guide – Toscana

Kort & Guide – Toscana
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771554731
Kategori:
Udgivet:
24. april 2018
Sprog:

Vi viser dig vej gennem Toscanas maleriske landskaber og regionens middelalderlige landsbyer. Oplev Michelangelos verdensberømte kunstværker i renæssancebyen Firenze. Gå på opdagelse i stemningsfulde, snævre gader, og besøg lokale butikker med ægte toscansk stemning. Nyd udsigten over vinmarker og bølgende dale fra prægtige kirker og historiske tårne.

- Detaljerede folde ud-kort for hvert område- Beskrivelser af områdets store seværdigheder og attraktioner- Rundt om Toscanas historie- Praktiske informationer Kort & Guide er en serie af brugervenlige rejseguides til byer, lande og områder, der har en exceptionel kombination af folde ud-kort og inspirerende informationer. Guiderne er det oplagte valg til rejsen på både den forlængede weekend og den ugelange ferietur. Hver destination er inddelt i fire velvalgte områder med et skarpt udvalg af seværdigheder, shopping og oplevelser. Det hele er markeret på de detaljerede kort, der er skabt til at blive foldet ud ved det område, du læser om. Guiderne har et praktisk lommeformat, men kan også foldes ud til et samlet kort over hele området, så du får et godt overblik. På bagsiden findes praktisk rejseinformationer, såsom transport, historie, og indeks til kortsiderne.

Bokar små och familjeägda rum och boenden. Solens mat: Toscana lockar besökare från hela världen med sitt fantastiska kulturarv, sitt vackra landskap och inte minst den goda maten och vinerna. Följ med på en rundresa. Oplev storslåede landskaber og forførende små middelalderbyer. Book nu og få tilbud på mobilhomes, så I kan få jeres perfekte ferie i Italiens perle, Toscana. Map multiple locations, get transit/walking/driving directions, view live traffic conditions, plan trips, view satellite, aerial and street side imagery. Italien semester. Koordinater. Resa italien.