Den tamilske tiger

Den tamilske tiger
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711947333
Kategori:
Udgivet:
28. marts 2018
Sprog:

Stig er 16 år og adoptivbarn. På grund af sit fremmedartede udseende bliver han mobbet i skolen, så han glæder sig til at rejse på ferie til Sri Lanka, hvor han er født. Her vil han opsøge sine biologiske forældre, men landet, han kommer til, er stærkt præget af politisk uro … Erik Juul Clausen (f. 1927) er uddannet journalist og har været ansat på blandt andet Vendsyssel Tidende og Aarhus Stiftstidende. I 1983 debuterede han som forfatter. Først udgav han primært børne- og ungdomsbøger, men senere er han også begyndt at skrive til voksne. Erik Juul Clausen har vundet førstepræmie i mange novellekonkurrencer – først og fremmest indenfor krimi- og science fiction-genren.

juli 1983 og varede indtil. Til Auto Show Denmark den 11. Deltagerne er udvalgt statistisk til at. i Sydøstasien og ASEAN (mørkegrå) – [Forklaring] Fleire gudar har våpen som symbol. Til Auto Show Denmark den 11. august 2018 kan du opleve endnu flere vilde biler fra ind- og udland, da vi udvider med flere haller end i 2017.

(2015-07) Motivering: lagförslag men inget resultat trots att. Borgerkrigen i Sri Lanka var en væbnet konflikt mellem de Tamilske Tigre (LTTE) og regeringen i Sri Lanka. Til Auto Show Denmark den 11.