Et pukka liv

Et pukka liv
Forfatter:
ISBN:
9788792894243
Kategori:
Udgivet:
18. september 2013
Sprog:

“Et pukka liv er skrevet af medstifteren af den populære te af samme navn, Sebastian Pole, som i mange år har arbejdet med og praktiseret principperne indenfor Ayurveda. Bogen er en overskuelig guide, som igennem syv kapitler viser vejen til et liv med trivsel og lykke i overensstemmelse med det enkelte individs unikke karakter. På et letforståeligt sprog gennemgår Pole grundprincipperne indenfor Ayurveda, og han forklarer bl.a. betydningen af krop- og sindstype og viser, hvordan udrensning, økologi og den rette næring er byggestenene i en optimal tilværelse. Et pukka liv er en lettilgængelig indførsel i det ayurvediske sundhedssystem og giver læseren en mulighed for at drage fordel af en tradition og kundskab udviklet igennem årtusinder.

Med bogen i hånden kan læseren gå på opdagelse i det ayurvediske spisekammer, lære om kroppens mekanismer og endelig begynde at forstå sit eget sind og liv på et dybere plan. Et pukka liv er vejen til det allervigtigste i livet – optimal sundhed og glæde, inside and out.

Her finder du et stort udvalg indenfor naturlægemidler og kosttilskud, naturlig pleje- og skønhedsprodukter, naturlige vaske- og rengøringsmidler, økologiske fødevarer og et bredt udvalg i … Her kan du læse meget mere om hvorfor det er godt at udrense og afgifte kroppen om foråret, og få tips til detox på den lette måde. Ønsker du ikke å betale for et regnskapsprogram finnes det heldigvis noen gratis alternativer. Eller vil du blot gerne slippe for gluten. Glutenallergi. Helsam Varde Velkommen til Vardes nye helsekostforretning. Rollga øvelser der vil ændre dit liv. Helsam Varde Velkommen til Vardes nye helsekostforretning. Helsam Varde Velkommen til Vardes nye helsekostforretning.