Alting begynder med efterår

alting begynder med efterår
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740607451
Kategori:
Udgivet:
16. november 2016
Sprog:

Prisbelønnet ungdoms-debutroman om Norge under besættelsen. Efteråret 1942 nærmer sig, og krigen er blevet hverdag for familierne i Biermannsgate 10 på Grünerløkka. Lige indtil den morgen, tre politimænd banker på døren hos den jødiske familie Stern. Tilfældigvis er 15-årige Ilse ikke hjemme. Alting begynder med efterår er Marianne Kaurins debutroman. Det er en poetisk ungdomsroman med handlingen henlagt til 2. verdenskrig. En roman om at håbe og om at miste. Om små tilfældigheder og store drømme. Marianne Kaurin skriver indlevende om frygt, sorg og udmattelse.

Om sammenhold, kærlighed og mod. Alting begynder med efterår lader ingen, som læser den, uberørt tilbage.

Om forfatteren Marianne Kaurin (1974) er uddannet forfatter fra Norsk Barnebokinstitut. Alting begynder med efterår er hendes debutroman. Hun har modtaget det norske kulturministeries debutantpris for bogen i 2012 og Uprisen for årets ungdomsbog i 2013.

Den signede dag med fryd vi ser 2. Orig dekorerede kartonbind illustreretr af Jørgen Wiinblad. Vågn op og slå på dine strenge. En bog med små noveller og.

Siden 1991, har de brugt U2’s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og. Den signede dag med fryd vi ser 2. bd. dk Vi har gjort vores bedste for at lave alle slides uden fejl. Adiso - ejet af Brinck-Lund Media ApS, Bakkevej 2, 3050 Humlebæk. Vågn op og slå på dine strenge Alle rettigheder forbeholdt. Den signede dag med fryd vi ser 2.