Villads fra Valby skyder året i gang

Villads fra Valby skyder året i gang
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763858878
Kategori:
Sprog:

Når det er nytårsaften, er det helt i orden at lave ballade. Det er nærmest en tradition, siger far og forærer Villads en pruttepude og en kunstig hundelort. Men som alle, der kender Villads ved, kan han nemt komme til at lave meget mere ballade, end det var meningen. Det er nytårsaften, og Villads fra Valby glæder sig helt vildt. Desværre synes hans mor og far ikke, at de skal fejre nytårsaften sammen med Fridas familie, så de har inviteret deres egne venner, som slet ikke har nogen børn på Villads’ alder. Det er jo kedeligt at lave ballade alene, så Villads løber lige lidt ind til Frida. Og så begynder aftenen at udvikle sig helt anderledes, end de voksne havde planlagt. Villads fra Valby skyder året i gang ligger i direkte forlængelse af den populære højtlæsningsbog Villads fra Valby holder jul. Historien er fyldt med festtøj og sjove hatte, serpentiner og chips og kransekage.

Og bordbomber. Ikke mindst bordbomber.

27 fredag den 13. 27 fredag den 13.

april 2018 I lørdags var der konfirmation for vores 7klasses elever i Thise Kirke Det var en flot konfirmation med det smukkeste forårs vejr I mandags var de unge mennesker i Aarhus på Blå mandag I mandags var der generalforsamling på skolen, hvor fremmødet af skolens og børnehavens familier var det største i flere.

april 2018 I lørdags var der konfirmation for vores 7klasses elever i Thise Kirke Det var en flot konfirmation med det smukkeste forårs vejr I mandags var de unge mennesker i Aarhus på Blå mandag I mandags var der generalforsamling på skolen, hvor fremmødet af skolens og børnehavens familier var det største i flere. april 2018 I lørdags var der konfirmation for vores 7klasses elever i Thise Kirke Det var en flot konfirmation med det smukkeste forårs vejr I mandags var de unge mennesker i Aarhus på Blå mandag I mandags var der generalforsamling på skolen, hvor fremmødet af skolens og børnehavens familier var det største i flere. april 2018 I lørdags var der konfirmation for vores 7klasses elever i Thise Kirke Det var en flot konfirmation med det smukkeste forårs vejr I mandags var de unge mennesker i Aarhus på Blå mandag I mandags var der generalforsamling på skolen, hvor fremmødet af skolens og børnehavens familier var det største i flere. Nr. april 2018 I lørdags var der konfirmation for vores 7klasses elever i Thise Kirke Det var en flot konfirmation med det smukkeste forårs vejr I mandags var de unge mennesker i Aarhus på Blå mandag I mandags var der generalforsamling på skolen, hvor fremmødet af skolens og børnehavens familier var det største i flere. april 2018 I lørdags var der konfirmation for vores 7klasses elever i Thise Kirke Det var en flot konfirmation med det smukkeste forårs vejr I mandags var de unge mennesker i Aarhus på Blå mandag I mandags var der generalforsamling på skolen, hvor fremmødet af skolens og børnehavens familier var det største i flere. 27 fredag den 13. 27 fredag den 13.