Byg med LEGO®-klodser

Byg med LEGO®-klodser
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702149975
Kategori:
Udgivet:
7. oktober 2013
Sprog:

Et must for enhver LEGO®-fan! I Byg med LEGO®-klodser viser en række af verdens dygtigste LEGO®-byggere, hvordan man laver de mest utrolige konstruktioner i LEGO®. Bogen introducerer både til de grundlæggende teknikker bag og giver trin for trin-instruktioner til at bygge nogle af verdens mest berømte bygninger, monumenter og vartegn – lige fra Frihedsgudinden og Notre Dame over Buckingham Palace og Colosseum til Burj al-Arab og Rundetaarn.

Modellerne varierer i sværhedsgrad – lige fra en gul newyorker-taxa med mindre end 50 klodser til Westminster Abbey med op mod 200.000. Både voksne nybegyndere og større børn kan være med, og der er samtidig masser af udfordringer for selv de mest garvede LEGO®-entusiaster. Bogen indeholder: · Mere end 100 LEGO®-modeller designet af nogle af verdens mest kendte LEGO®-byggere · Trin for trin-instruktioner til 60 af modellerne · To plakater af hhv. det nye World Trade Center og St. Pancras i London bygget i LEGO® LEGO®, LEGO®-logoet, koblingsprincippet med knopper og rør og minifigurerne er varemærker tilhørende LEGO Gruppen.

LEGO Gruppen har hverken sponsoreret, støttet eller givet officiel tilladelse til denne bog.

Indbundet • 56 sider • 79,95 kr. Den tapre droide BB-8 bliver indblandet i kampen for at redde galaksen. Indbundet • 64 sider • 249,95 kr. Overalt. Legetøj. Der findes masser af tal og ord, der beskriver. I Danmarks sjoveste skov, tæt ved Blokhus, ligger Fårup Sommerland - et sommerland fyldt med sjove og hyggelige oplevelser for hele familien. Legetøj fra TOYSRUS, LEGO Nyheder, Mærker, LEGO Nyheder Med et sæt LEGO-klodser er der altid lagt op til mange timers leg, hvor fantasien og kreativiteten kan få. Der findes masser af tal og ord, der beskriver.