Seks rejser i Tibet

Seks rejser i Tibet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771141962
Kategori:
Udgivet:
9. maj 2011
Sprog:

Overalt i Tibet finder man vidnesbyrd om kulturen og religionen. Der er næppe noget andet land i verden, hvor menneskene med deres kulturelle og religiøse udtryk har præget deres land så stærkt.

Oplevelsen af naturen er altid samtidig en kulturoplevelse. Som kontrast hertil står den kinesiske besættelse, som præger dagligdagen for alle tibetanere. I Seks rejser i Tibet fortælles om forfatternes oplevelser på de enkelte rejser over en periode på femten år. Forfatterne har sammenlagt tilbragt hen ved et år i Tibet. I bogen fortælles også om det tibetanske folks levevilkår og kultur og om de økonomiske og politiske forhold, som tibetanerne lever under. Endvidere er der information om, hvad man kan gøre, hvis man vil planlægge en rejse til Tibet.

Vis visumkrav til Indiske forretningsrejsevisa og Indiske turistrejsevisa. Incatrail og Salkantay. I alt tre personer er dræbt, efter en grå varevogn lørdag eftermiddag kørte ind i en gruppe cafégæster i den tyske by Münster Bill O'Reilly er den store stjerne på Fox News, og i den bedste sendetid tager han Danmark ved vingebenet. Bo Overgaard lever passionen for samtidskunst ud i sin københavnske lejlighed, som han har indrettet frygtløst med kæmpestore malerier og overraskende. Fremtidige begivenheder medtages ikke. Se LIVE-bloggen i bunden af artiklen. For i debatten i. Skal du til Indien.