Midnat

Midnat
Forfatter:
ISBN:
9788711725498
Kategori:
Udgivet:
18. september 2017
Sprog:

"NU blev hun bange.Den fremmede stod lige foran hende, men hun kunne ikke se hans ansigt i mørket. Han virkede høj, et godt stykke over en meter og halvfems, men det kunne naturligvis være synsbedrag.Det, der skræmte hende, var det eneste, hun kunne se i hans ansigt: øjnene.

De skinnede gult som et dyrs øjne, der bliver paralyseret af billys…"Da dødeligheden stiger kraftigt i den lille californiske by Moonlight Cove, bliver en FBI-agent sat på sagen. Ganske rigtigt opdager han, at tingene langt fra er, som de skal være, i byen. En stor del af indbyggerne er ganske rigtigt døde, men det mest uhyggelige er opførslen hos dem, der stadig er i live …Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) er kendt for sine spændingsmættede thrillere, som ofte strejfer andre genrer så som gyser, fantasy, science fiction og satire. Dean R. Koontz har skrevet dusinvis af romaner og noveller og har solgt over 450 millioner bøger verden over.

Den blev etableret i 2001 og består i dag af tre metrolinier - en grøn (1), en rød (2) og en blå (3). Klik her for. Nytårstvillinger i hver sin årgang (1.

10 - 18.

Enkeltbillet i jan, over 50 sæder pr. Leverandør og grossist af alt indenfor blomster og planter, vi er eksperter og klar til at give dig den bedste rådgivning. Centret har åbent kl. DMI udfører, indsamler og bearbejder meteorologiske klimatologiske og oceanografiske målinger/iagttagelser samt udfører måling, indsamling og bearbejdning af. Velkommen til Adan. 10% rabat + FRI FRAGT - Vores eksklusive Zalando rabatkode i April 2018 giver dig 10% rabat ved køb af sko og tøj fra velkendte mærker hos Zalando. Velkommen til Adan.