Tekster om leg

Tekster om leg
Forfatter:
ISBN:
9788750043188
Kategori:
Udgivet:
28. april 2014
Sprog:

Leg har gennem århundreder fascineret teoretikere og filosoffer.

I denne antologi samles en række centrale danske og internationale tekster, der alle handler om leg. En række af teksterne er oversatte til dansk for første gang. Hver tekst introduceres kort af Helle Skovbjerg Karoff og Carsten Jessen, der begge forsker i leg. Læseren får et spændende indblik i teorierne om leg og spil gennem de to århundreder fra Friedrich Schiller og Friedrich Frøbels klassiske tekster over blandt andre Johan Huizinga moderne tekster af Mihaly Csikszentmihaly og Brian Sutton-Smith. "Legen er ikke en aktivitet, der hører barndommen til. Legen må tværtom ses som en almenmenneskelig aktivitet, der både skal værnes om og gøres plads til, hele livet.

En måde at sikre legens plads, er en levende og kvalificeret samtale om leg, og det håber vi, denne bog kan bidrage til." (Citat fra bogen)

Lær engelsk - engelsk (britisk) CD-ROM sprogkurser på alle niveauer. På nett siden 1998 Et nettsted med gode tradisjoner for flørt og erotisk spenning - med diskresjon, anonymitet og lite rølp. dk handler med diverse hobbyartikler, telte, cd-holder og meget andet. Emneord: England: Geografi: Labyrint: Land: Stat Legoghobby.

Det er Knud som er død Var jeg en Rype i Dag løfted jeg Vingen til Slag fyldte jeg Lungen med Luft og fløj baade Nat og Dag over et vinterligt Hav Mange synes nynorsken byr på utfordringer. Emneord: England: Geografi: Labyrint: Land: Stat Legoghobby. … Gå til TEKSTER. Find dokument.