Uge 36 PB

Uge 36  PB
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771372649
Kategori:
Udgivet:
7. februar 2013
Sprog:

Sommersæsonen i det lille fiskerleje Brantevik er ved at være forbi. For familierne Winter og Malm har det været en regnfuld ferieuge, og stemningen er ikke i top. De to veninder Johanna og Agnes er begge højgravide med kun nogle få uger til fødslen. For at afslutte ferien på en god måde beslutter de to par sig for at gå til karaokeaften på den lokale kro.

Men noget går grufuldt galt, og da de vågner næste morgen er Agnes væk. Agnes’ forsvinden bliver ugens store nyhed, og politi og medier arbejder sammen for at finde en løsning på mysteriet. Det bliver en kamp mod tiden, og alt tager en uventet drejning, da liget af død kvinde skylles op på stranden. Læs også efterfølgeren: I STEDET FOR DIG ANMELDELSER Den ekstreme hverdagshistorie a la ’det kunne have været din veninde!’ Johanna og Agnes er lige langt henne i graviditeten. På en ferie sammenforsvinder Agnes pludselig sporløst og tilsyneladende er der flere, som kunne have motiv for at slå den hormonkulrede, højgravide kvinde ihjel. Pludselig får den Barnaby-agtige stemning Twin Peaks-undertoner – ELLE …. somre er ikke, hvad de har været, og svenskerne kan gøre selv det mest tilforladelige miljø så super uhyggeligt, at man kun tør læse i dagslys. Nyd Sofie Sarenbrant for tempo, smurt dialog og en rislen ned ad ryggen.

– Femina "Uge 36 er svensk krimiguld" ****** - Alt for damerne

Mål: 200 x 182 x 60 cm. Del din købsoplevelse, og læs, hvad 19 kunder har skrevet om PB Autocamper. Mit navn er Albert og jeg kommer fra Valby, København🏡Jeg bor i Holland med 5 andre gutter og har svømning som linjefag🏊🏼Jeg går i 10. Hvornår er det.

Det er et 5 km løb - det er dig mod tiden. Hvor længe skal der være lys i hønsehuset. Start og mål på Hundepladsen ved DCH's klubhus. Det store udvalg af biler til salg sikrer dig, at du finder de billigste Mitsubishi på DBA 27 april 2018 – Fem billeder af DSB togsæt er tilføjet: DSB MR/D 93 som M 7112 Hr-Fa (Fredericia 24/4-2018).