Bacheloropgaven

Bacheloropgaven
ISBN:
9788750045076
Kategori:
Udgivet:
17. september 2015
Sprog:

Som pædagogstuderende får du med "Bacheloropgaven" et gedigent opslagsværk, som giver svar på alle de spørgsmål, der typisk trænger sig på, når bacheloropgaven skal påbegyndes. "Bacheloropgaven" er skrevet af række erfarne vejledere, der i en enkel og uhøjtidelig form beskriver alle projektets faser – fra de indledende overvejelser og gruppedannelse over problemformulering, informationssøgning og feltarbejde til analyse, skriveproces og mundtlig prøve. Bogen vil være med til at kvalificere processen, fokusere vejledningen og højne kvaliteten af det færdige produkt.

4 blodtyper 4 diæter 4 motionsprogrammer 4 opskrifter på et liv i sundhed Din blodtype er. Der er to lange praktikker på seks måneder, som ligger på 3. Som studerende skal der skrives mange opgaver – små som store – og på sigt bacheloropgaver, specialer og masterprojekter. Køb 'Spis efter din blodtype, sc' bog nu. Der er to lange praktikker på seks måneder, som ligger på 3. Der er fire praktikforløb i den nye pædagoguddannelse.

Der er fire praktikforløb i den nye pædagoguddannelse. Her har vi samlet en række opgaver, skrevet af primært danskfaglige universitetsstuderende.