Delebørn

Delebørn
Forfatter:
ISBN:
9788750049869
Kategori:
Udgivet:
22. juni 2016
Sprog:

Mange skilsmisseforældre vælger i dag en deleordning, hvor børnene bor omtrent lige meget hos hver af forældrene. Det er en stor beslutning, som ofte er forbundet med spekulationer: Hvordan griber vi det an? Kan vi tilbyde vores barn at pendle mellem to hjem? Risikerer vi at gøre vores barn rodløst og forvirret? Delebørn klæder fagpersoner på til bedre at forstå de dilemmaer og udfordringer, som delebørn og deres forældre kan stå i. Bogen kan anvendes som værktøj af fagpersoner, som har brug for at rådgive eller intervenere. Og forældre får en kærkommen hjælp til at tage stilling til, hvilken samværsordning der er bedst for deres barn, og hvordan den kan organiseres.

Psykolog Charlotte Diamant tilbyder rådgivning til familier, hvor barnets adfærd udfordrer forældrene. Har du delebørn, ved du måske, at det kan være svært at få julens strabadser til at køre gnidningsfrit. Hun holder også foredrag og laver workshops. Hjemmeside for forældre og fagfolk om hvordan vi på en god måde kan møde og tale med børn om skilsmisse, når den er helt tæt på. Søger i parterapi Hillerød.

I anden halvdel, skal egoet opløses - Symptomer og tegn på midtvejskrise. Hun holder også foredrag og laver workshops. Børnegruppens intra er forbeholdt fagpersoner, som har deltaget på de uddannelsesforløb, der afvikles i forbindelse med projektet 'Delebørn - Hele børn'. På delebarn.