Kærlighed & kaos - og kunsten at være negativ

Kærlighed & kaos - og kunsten at være negativ
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788779163355
Kategori:
Udgivet:
20. september 2015
Sprog:

Dick er fast besluttet på at sætte en rekord, som ikke kan slås af nogen: Han skal blive verdens mest negative person.Ideen er nyskabende. Den er genial.Og den er helt utrolig svær at gennemføre - selv om Dick viser et helt enestående talent for det negative! Kærlighed og kaos - og kunsten at være negativ er en bog om store ideer, møder som ikke skal finde sted og en fest, som bliver historisk.

Mød Jønne og Vilde - og oplev nogle dage, som forandrer menneskeheden ... næsten! Pressemeddelelse: Verdensmester i negativitet Dick er fast besluttet på at sætte en rekord, som ikke kan slås af nogen: Han skal blive verdens mest negative person. Ideen er nyskabende. Den er genial. Og den er helt utrolig svær at gennemføre - selv om Dick viser et helt enestående talent for det negative! Men han arbejder da også hårdt for sagen og indkasserer en pæn portion opmærksomhed fra de voksne (negativ) og mere opsigtsvækkende også fra sine jævnaldrende klassekammerater (positiv), som møder Dick med stigende nysgerrighed: Han er kreativt uforudsigelig! Arne Svingen har som i sine foregående romaner drengen i hovedrollen, men til forskel fra tidligere er hovedpersonen ikke fanget i et dilemma mellem voksnes forskellige former for social dysfunktionalitet og hans egen kamp for at opretholde en troskyldig facade udadtil. Dick på 15 år har sådan set kun sig selv at slås med i sin pubertære kamp for at skabe sin egen identitet i transformationen fra barn til voksen. Svingen lader Dick udfolde sig mere eller mindre behændigt i barokke og indimellem urkomiske scener. Dicks suveræne position som blasert, distanceret og verdenstræt kværulant bliver dog uventet sat på en hård prøve, da han møder Vilde. Vilde er spontant overrumplende, og pludselig er Dick ikke længere helt så sikker på at han kan sætte verdensrekord i negativitet. Lektørudtalelse: Kort om bogen: Dick har besluttet sig for at sætte en rekord som ingen andre kan slå: han vil være verdens mest negative person. Men hans plan viser sig snart at være helt utrolig svær at gennemføre. For dem der kan lide sjove ungdomsbøger. Beskrivelse: Her i bogen møder vi drengen Rickard, som mest kaldes Dick, og som har sat sig for at blive optaget i Guinness rekordbog som det mest negative menneske.

Han er godt klar over, at den slags ikke er noget man kommer sovende til, så han gør ekstra meget ud af at sprede en dårlig stemning omkring sig. Men selvom han selv mener, at han plan er aldeles genial, viser det sig snart at den er særdeles svær at gennemføre. For han møder pigen Vilde - og når man er forelsket, er det uhyre svært at være negativ. Vurdering: Det er en utroligt morsom historie om "den første forelskelse", og om de planer vi laver, som livet har en tendens til at lave om på, uden at spørge os først.

Andre bøger om samme emne/genre: Bogen vil egne sig til dem der kunne lide John Greens Paper towns eller Sederqvists Seriøst, William? Til bibliotekaren: En virkelig sjov bog, med nok alvorlige sider til, at gøre den til en virkelig god bog.

Jeg kan lide at tænke på vores kirker som store, smukke rum fyldt med. Eller en person, som er ved at drive dig til vanvid. Eller en person, som er ved at drive dig til vanvid. Anmeldelser Arena; Arli; Benneweis.

Præstetanker fra Lokalavisen Frederiksberg, torsdag d. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Krafts samling. Læs her, hvordan psykopaten får skovlen under dig, og hvad du kan gøre. Anmeldelser Arena; Arli; Benneweis. Generelt Eli Benneweis; Diana Benneweis; Nelly Jane Benneweis; Sonny og Manfred Benneweis Har du en psykopat i dit liv. PLADS TIL TANKER.