Pigen der voksede

Pigen der voksede
ISBN:
9788792286697
Kategori:
Udgivet:
7. november 2012
Sprog:

"Det er en rablende skør og fantasifuld historie (...) med en fantasi som mange børn i alderen 4-8 år vil kunne nikke genkendende til." - Dansk BiblioteksCenter Petra bor i et lille hvidt hus, der ligger og svajer på en bakke. Hendes mor og far vil bestemme alting: Hvornår hun skal op, hvornår hun skal spise og meget, meget mere. Det er mega irriterende, synes Petra.

En dag får hun fat i noget gult creme, som måske kan få hende til at vokse. Vokse så hun kan blive lige så stor som sin mor og far ... og det virker!

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. LÆSERNES EGNE NOVELLER. jeg lagde min store krop over hende og hun forsvandt under mig, og min store pik kørte roligt op i hendes alt for snævre fisse, det var lidt svært men. Da vi boede i England havde vi af lidt forskellige årsager fået en au par pige i huset. Levnedsberetninger S46 - S83 er 38 kvinders og deres børns levnedsberetninger fra Sct. LÆSERNES EGNE NOVELLER. Og så slog han hende. LÆSERNES EGNE NOVELLER. Min kone var væk i længere. Det var et ganske hyggeligt sted.