Fornuftens landsby

Fornuftens landsby
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793108479
Udgivet:
3. august 2016
Sprog:

Michael Palmer, født 1943 i New York, er uddannet i fransk og litteraturvidenskab fra Harvard University i starten af 1960’erne, og bor i dag i San Francisco. Michael Palmer har udgivet 15 digtsamlinger, og han har skrevet essays og oversat digte fra fransk, russisk og portugisisk.

Michael Palmer har desuden samarbejdet med blandt andre billedkunstnerne Gerhard Richter, Miceëla Henich og Sandro Chia og har skrevet tekster til den eksperimenterende dansetrup Margaret Jenkins Dance Company. I dansk oversættelse er tidligere udkommet: Underjordisk alfabet i oversættelse ved Poul Borum (After Hand 1993), Den danske notesbog i oversættelse ved Christian Yde Frostholm og Charlotte Hansen (Brøndum, 1998), samt et udvalg af digte og essays i Amerikansk katalog, Nye sætninger og Krydsord udgivet af Forfatterskolen i forbindelse med poesi-festivalen In the Making i 2001. Denne udgivelse er en oversættelse af Michael Palmers tre værker: Notes for Echo Lake, First Figure og Sun, som er samlet i den engelske udgivelse Codes Appearing: Poems 1979-1988, (New Directions, 2001).

Smølferne er fredelige, venligtsindede intelligente væsner, som lader til at have et symbiotisk forhold til de paddehatte, de bor i. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Smølferne er fredelige, venligtsindede intelligente væsner, som lader til at have et symbiotisk forhold til de paddehatte, de bor i. Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner. For det første må det siges, at nadveren er ganske uforståelig. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Det skal siges ærligt, at der er ingen, der kan forstå, hvad nadveren er. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003.

Det skal siges ærligt, at der er ingen, der kan forstå, hvad nadveren er. Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner.