Undervisning i praksis

Undervisning i praksis
Forfatter:
ISBN:
9788757120608
Kategori:
Udgivet:
28. maj 2004
Sprog:

Undervisning af god kvalitet kræver nøje planlægning og bevidst brug af undervisningsteknikker. Bjarne Herskins bog beskæftiger sig både med de overordnede principper bag god undervisning og de praktiske og tekniske aspekter, der får undervisningen til at virke i dagligdagen. Bogen henvender sig til alle voksenundervisere, hvad enten de underviser på aftenskole, i virksomheder eller som konsulenter

Lærer Nina Dyregrov forteller om hvordan de har jobbet seg igjennom bronsealderen med prosjektarbeid og praktisering: Planting var en av de …. Prøv gratis i 30 dage. Og det er med stor fornøjelse, at vi igen og igen hører vores kunder og kursister fortælle, at de hos SUPPLEMENT AS får en formidabel undervisning. Og mange mener, at bevægelse skal integreres på en måde, så det bliver en meningsfuld del af undervisningen i det enkelte fag. Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Udvikling af praksis gennem rådgivning og viden Om Lægekurserne.

Cappelen Damm Undervisning tilbyr fagbøker, lærebøker og digitale ressurser til barnehage, grunnskole, videregående, voksenopplæring, høgskole, universitet og … Omvendt undervisning. 08.