Det du mister

Det du mister
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702103717
Udgivet:
10. februar 2011
Sprog:

Marie har allerede fået et barn med en tilfældig mand, da hun bliver husbestyrerinde for Villy på Fjordagerholm ved Løgstør. Hun er gravid igen, da hun ankommer, men Villy, der hurtigt tilbyder hende ægteskab, tvinger hende til at bortadoptere barn nummer to. Marie og Villy lever sammen i hen ved tyve år, slider og slæber i et landbrug, der er præget af krise, og hvor truslen om konkurs er en tro følgesvend. De er to ensomme mennesker, der lever lidenskabsløst, nærmest fremmede for hinanden, under samme tag. Det er en roman om hårde eksistensvilkår, det er en landbrugs- og hjemstavnshistorie, men det er først og fremmest en kvindeskildring. "Det du mister" er en selvstændig fortsættelse af "Vejs ende" (2006) – kanalhusene med arkitekten Holger, hans bibliotekarkone Anne og deres adoptivdatter Lærke er bifigurer i dette naturskønne, men barske og hårde romanlandskab.

Hjemmeside homepage for Simon Stranger, forfatteren av Barsakh, Verdensredderne, En fremmed i verden mm. Kagen blev da også ganske fin og smagen var himmelsk – selvom det ikke er et stort stykke man kan spise af så høj en kage, heldigvis for det da.

Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings. Filosofi (Græsk φιλοσοφία. Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed. Mister French erbjuder mer än bara en brunch – vi står för en upplevelse med kreativ matlagning där gästerna kan njuta av smaker som vittnar om kvalitet och. Kontakt. Du kender situationen: Dit dankort udløber. Nye guider:-Blodtryk-Slidgigt.