Dödens spår

Dödens spår
Forfatter:
ISBN:
9788711757628
Udgivet:
14. februar 2018
Sprog:

En sadistisk kapten vid namn Chilton beslutar att tortera en tillfångatagen indian. De befinner sig på ett tåg när indianens vänner lagt sig i bakhåll. Med på tåget finns också en man vid namn Steele, och han tänker inte låta sig dödas bara för att några indianer vill utkräva hämnd. I värsta fall får han döda indianerna. Och de vita om det skulle behövas …George G. Gilman är en pseudonym och bakom den står den engelske författaren Terence William Harknett (född 1936). Han har skrivit över 150 western- och kriminalpocketböcker under flera olika pseudonymer.

Vi har unik information kring V75, V86, V64, V65, Dagens Dubbel och V4 och har alltid minst. Vi är ett uppskattat eventföretag som erbjuder mordgåtor, spökvandring & barnteater. Björn Goops krönika med lite surr & tankar om travet i veckan. Välkommen till Hingsten. Vi har en rolig och. All Star - Lopp 3.

Kommentarer Solvalla 18-03-21 Bättre med från start denna gång och fick ett lopp 3:e invändigt ,lotsades ut i andra och tredje spår rund sista sväng och sköt. V75 i Umeå och det är vintriga förhållanden och isbana som råder. Red vann mycket enkelt från ledningen första travdagen i Hoting. Red vann mycket enkelt från ledningen första travdagen i Hoting.

Under onsdagskvällen kom årets tredje seger till stallet, en efterlängtad sådan.