Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud

Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud
Forlag:
ISBN:
9788793395008
Udgivet:
13. november 2015
Sprog:

Børn er noget af det mest fantastiske i verden. De siger en masse sjove, mærkelige, overraskende og også kloge ting om alt mellem himmel og jord. Bogen er fuld af søde og sjove historier om verden set fra børnehøjde. Den handler om mødre og fædre, søskende og bedste­forældre, livets mysterier, naturens undere og meget mere. Uddrag af bogen Frederik på 5 år: Mor, giv mig lige en vitaminpille, så jeg kan få overstået de der grøntsager! * David, 5 år: Min mor bestemmer, og min far betaler, for han er nem at narre.

* Noah, 6 år: Jeg kan godt lide æble og kiwi, men min yndlingsfrugt, det er altså bacon.

* Mille på 3 år ser sin mor tage bh på: Mor, hvorfor tager du huer på brysterne? * Liva på 5 år er meget forkølet og stoppet i næsen: Jeg kan slet ikke se ud af næsen. Om forfatteren Martin Nedergaard Andersen (f.

1965) bor på Frederiksberg, er gift og har to børn på 13 og 24 år.

Han arbejder som opfinder af bræt- og kortspil, som udgives over hele verden. Han har tidligere udgivet tre bøger med børnecitater samt et par rejsebøger og en bog om hvordan man laver spil med børn i folkeskolen.

m. Suppleret med nyt fra Norge, Sverige og Paris. m. Jeg forstår din frustration, jeg ville også helst have bygget det ind i kalenderen, men det var lidt mere kompliceret end jeg lige regnede med. Blev i 1972 udlært som automekaniker og har i mange år beskæftiget mig med. Karen og jeg havde været gift i 4 år, og så vidt jeg vidste, var jeg den eneste mand, hun havde været sammen med. SANGENE PÅ DENNE SIDE ER IKKE STILLET PÆNT OP DET ER KUN TEKSTEN MAN SKAL FOKUSERE PÅ. Foto, Nina Lemvigh-müller. Selv har jeg mistet begge ben, næse og ca. Jeg er født i 1952. Foto, Nina Lemvigh-müller.