Gode grunde til at vælge livet

Gode grunde til at vælge livet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702250442
Kategori:
Udgivet:
28. februar 2018
Sprog:

Et af depressionens mest grundlæggende symptomer er, at alt er håbløst. Men sådan behøver det ikke blive ved med at være. I Gode grunde til at vælge livet, beskriver Matt Haig ærligt og rørende et liv med depression og angst indefra. Om at være så langt nede, at man er parat til at vælge livet fra. Om derfra at lære sig selv at sætte endnu større pris på det smukke og gode i livet. Om det skrøbelige og nødvendige i at måtte leve med sygdommen på gode og dårlige dage resten af livet. Om at hjælpe sine nærmeste med at hjælpe en. Om der, hvor det gør allermest ondt, og der hvor livet giver allermest mening. Med stor indsigt og klart udsyn – og også en del humor – deler Matt Haig sin personlige historie med alle, der er i berøring med angst eller depression. Nr.

1 på Sunday Times’ bestsellerliste En af de mindst forudindtagede, mest klarsynede og praktiske bøger om depression, trods sygdommens svimlende ensomhed

Velkommen til Bingoguide. Der kan være mange grunde til, at du ønsker at blive klogere på, hvad blodsukker egentlig er for en størrelse. Vi bruger cookies til at give dig en bedre service og oplevelse.

dk - Danmarks sjove og underholdende online bingo community. Mange boligtyper i egn med stærkt lokalsamfund.

Livet på Suhrs.

com) Sneslev. Det er nemt at finde en kæreste. Der er nogle helt klare fordele ved at vælge en afbudsrejse til Cypern, Her får du 5 grunde, som i vores optik bør have en stor indflydelse på din beslutning om at vælge en afbudsrejse til Cypern: Kejsersnit er oftest en sikker og hurtig måde at bringe dit barn til verden på (Istockphoto.