Købstadens metamorfose

Købstadens metamorfose
ISBN:
9788779341616
Udgivet:
18. november 2005
Sprog:

Omkring 1800 var Århus en lille, fortættet handels- og håndværksby beboet af godt 4.

000 indbyggere og med torvene i byens midte som det økonomiske og sociale midtpunkt. Ved århundredets slutning var indbyggertallet vokset til flere end 50.000, byen havde spredt sig ud over de middelalderlige grænser, og dele af de omkringliggende sognekommuner og landsbyer var blevet indlemmet i købstadskommunen. Nye kvarterer var opstået med særlige beboer- og erhvervssammensætninger, og selv om der stadig var mange små håndværksforetagender, lå tyngden i byens erhvervsliv nu hos storhandelen og industrien. Byens udvikling afspejlede dermed forandringen af købstæderne landet over.

Det er dog ikke alle bøger det kan lade sige gøre at gøre opslag i. Det er dog ikke alle bøger det kan lade sige gøre at gøre opslag i. Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes. Det er dog ikke alle bøger det kan lade sige gøre at gøre opslag i. Det er dog ikke alle bøger det kan lade sige gøre at gøre opslag i. Det er dog ikke alle bøger det kan lade sige gøre at gøre opslag i. Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes. Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes. Det er dog ikke alle bøger det kan lade sige gøre at gøre opslag i. Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes.

Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes.