Gu vil jeg ej!

Gu vil jeg ej!
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771459067
Kategori:
Udgivet:
19. marts 2014
Sprog:

Hvad finder du dig i? Hvem styrer dit liv? Sundhed frihed og lykke handler i bund og grund om ansvar; ansvaret for dig selv, dine handlinger og din udvikling. Med "Gu vil jeg ej!" får du en enkel og yderst vedkommende bog til oplysning og udvikling af din egen mulighed for at forstå og ændre på ting, du ønsker anderledes i dit liv. På en humoristisk og let forståelig facon guider forfatter Per Nygaard os gennem de lag af selvbedrag, der ofte afholder os fra selv at tage ansvar for at blive sund, fri og lykkelig. Bogen er ikke blot inspirerende, men også praktisk i netop den tid og det samfund, vi navigerer i, og den kræver ingen forudsætninger, udover at kunne og ville sige: Gu vil jeg ej!

Jeg blev pænt liderlig, to uger er svært. dk er Line dance klubben Kickin'Heels officielle hjemmeside. Kære Dorte. Og ikke mindst. Find Nimbus på GulogGratis. Vi havde været i sommerhus med hele familien i to uger. Åbent Hus i Rugbrødsbageriet. ) Bagermester Harepus (Hartmann, Chr.

Og ikke mindst. maj inviterer Uhrenholdtfolkene til Åbent Hus i Bageriet, og man håber folk fra Vrå og omegn vil kikke ind for at og.