Et natligt brag

Et natligt brag
Forfatter:
ISBN:
9788711843062
Kategori:
Udgivet:
8. september 2017
Sprog:

Midt om natten ti! den 2. marts 1926 vågner en politibetjent af sin søvn. Han har endt sin tjeneste sent om aftenen og skyndt sig hjem for at hvile ud efter en travl dag. Men hvad er det, som har vækket ham? Han er ikke klar over det de første sekunder. Men efterhånden går det op for ham. Det var en høj lyd, noget eksplosionsagtigt.

Han bor nær politistationen. Er det kuplen på politistationen med sine smukke piller, der er styrtet sammen? Han åbner et vindue og kikker ud men kan ikke se noget. Bydelen ligger i den tidlige forårsnat svøbt ind i en tæt tåge. Hvad er det, der er sket?

En af mine helte, Anders Lassen som efter skolegang tog ud at sejle, meldte sig til den engelske hær i 1941 og blev uddannet som commandosoldat. Han fik et MC (Military Cross) og siden to bjælker til samme. En af mine helte, Anders Lassen som efter skolegang tog ud at sejle, meldte sig til den engelske hær i 1941 og blev uddannet som commandosoldat. Han fik et MC (Military Cross) og siden to bjælker til samme. Det var en svær erkendelse, faktisk har de seneste år – siden de første tegn viste sig – været en strabadserende rejse ind i et fuldstændig ukendt landskab. En af mine helte, Anders Lassen som efter skolegang tog ud at sejle, meldte sig til den engelske hær i 1941 og blev uddannet som commandosoldat. Han fik et MC (Military Cross) og siden to bjælker til samme. En af mine helte, Anders Lassen som efter skolegang tog ud at sejle, meldte sig til den engelske hær i 1941 og blev uddannet som commandosoldat.