Rejseholdet 3: Farligt spil

Rejseholdet 3: Farligt spil
Forfatter:
ISBN:
9788711778036
Kategori:
Udgivet:
21. august 2017
Sprog:

Hun blev fundet i tørrekælderen. Der er bundet en sirlig knude på plastiksnøren, der har presset sig dybt ind i kvindens spinkle hals. I levende live var hun elegant, i sin ungdom ligefrem smuk. Nu ser hun ikke godt ud. Tungen er presset ud af munden, stor og blodfyldt. Som en obskøn sidste gestus mod morderen. I samme rum ligger et brugt kondom.Er Bente Hastings blevet offer for en sexforbrydelse? Vil han slå til igen? Eller er det et helt andet sted, man skal søge gerningsmanden? Måske inde på dating-sitet, hvor Bente ledte efter kæreste?Et sted i Skælskør by vågner Jon. Med bevidstheden om, at noget forfærdeligt er sket. Men han kan ikke huske hvad præcis. Er han morderen?Peter Thoring og rejseholdets øvrige medlemmer kommer på en krævende opgave med at opklare og klarlægge motivet til drabet i tørrekælderen. De arbejder denne gang med pressens ånde i nakken - ofrets datter er en af tidens meget omtalte personer, tidligere model, nu superforsker Trine Hastings.

Hun står foran at lede en gruppe på en ekspedition nord om Grønland, og er et ikon for tidens kvinder. Er hun også modermorder? Den faste stab i sektionen består af kriminalassistenterne Charlotte, Klante, journalfører Dorrit, kriminalkommissær HH og kriminalinspektør Peter Thoring. Fortællingen følger dem i deres arbejde, og i deres kærligheds- og privatliv. Omkring dem er en større stab af teknikere, odontologer, retsmedicinere og andre med betydning for opklaringen af forbrydelserne.

Bøgerne er alle bygget på virkelige sager, og er blevet til i et samarbejde med Per Kanding, der er tidligere chef for rejseholdet. Per Kanding har blandt andet medvirket med oplæg til historierne

Ny futuristisk sci-fi serie med en lang række fremragende skuespillere - bland andet, Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood og James Marsden. Stedet er kendt for kystfiskeri og turisme. Kong Ecbert (Linus Roache) har afgivet mange løfter, og. Med udsigten til nyt land fra englænderne, leder Ragnar sit folk til en ukendt skæbne ved Wessex’ kyst. DVDoo. Dansk online butik med billige priser på %group%, hurtig levering og god service siden 2003 - %after%. dk - Online filmsalg siden 1999 - Salg af TV-Serier på DVD og Blu-ray - TV-Serier med danske undertekster. Stedet er kendt for kystfiskeri og turisme. Ny futuristisk sci-fi serie med en lang række fremragende skuespillere - bland andet, Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood og James Marsden. Kong Ecbert (Linus Roache) har afgivet mange løfter, og. DVDoo.