Brødre af Blodet 4

Brødre af Blodet 4
Forfatter:
ISBN:
9788799689194
Kategori:
Udgivet:
12. juli 2016
Sprog:

Fjerde bind i fantasyfortællingen om Laust og Bjarke – to drenge, der, på trods af ganske forskellige levevilkår, bliver venner og efterfølgende gør fælles front mod landets konge.

Anmeldelse: 'Et handlingsforløb der holder læseren spændt til sidste sætning: to unge helte kæmper for deres liv i en verden i krig; slotte og lange gange, skove og uhyrer, malerier dryppende af blod og dyb mørk magi. ’Brødre af Blodet’ er en kraftpræstation i denne meget populære genre; følg brødrene på deres jagt efter retfærdighed.' Edward og Hanna Broadbridge I virkeligheden har Bjarke – som er forfatterens søn – og Laust været bedste venner, siden de startede i skole. Fortællingen om 'Brødre af Blodet' er blevet til i samarbejde med drengene, der også har lagt navne og udseende til de to hovedpersoner. Serien udkommer også på britisk engelsk under titlen 'Brothers of Blood'.

Målgruppe: primært drenge 9-13 år.

AARS SOGN er beliggende midt i Vesthimmerland.

Den 12. Den danske vikinge konge Knud den Store blev konge af England, Danmark og Norge. Udskiftningen af Lyngaa Marks jorder fandt sted i årene 1802 og 1803. Seneca blev antagelig født i år 4 f. 1. Den 12. Biografi. Stamfaderen var en bonde fra Vends herred vest for Odense, Niels Bang, nævnt 1435.