Tandklinikassistent

Tandklinikassistent
ISBN:
9788770825573
Kategori:
Udgivet:
3. maj 2017
Sprog:

Bogen består af 10 kapitler, hvoraf de syv første hører under emnet "Odontologisk assistance". Emnet "Tandmorfologi" er et website, og kapitlet i bogen indeholder brugervejledningen til websitet. De resterende 2 kapitler refererer til de to selvstændige fag omhandlende krop og sundhed samt tandpleje i samfundsmæssigt perspektiv.

Bagerst i bogen findes en ordliste med svære ord i alfabetisk rækkefølge samt en litteraturliste med supplerende litteratur, opdelt efter emne. Tandklinikassistent indeholder: 1. Arbejdsmiljø på klinikken af Erling Østergaard og Bo Bentsen 2. Cariesbehandling af Jette Nedergaard Jørgensen og Preben Hørsted Bindslev 3. Firhændig tandbehandling af Lea Sørensen 4. Mundhulen af Jan Hejle 5. Parodontologi af Connie Lutzke og Eva Gisselbæk 6. Praktisk klinisk hygiejne af Lillian Hansen og Erling Østergaard 7. Radiologisk assistance af Bo Danielsen 8. Tandmorfologi (website, udarbejdet af SKT København) 9. Krop og sundhed af Lea Sørensen 10. Tandplejen i samfundet af Erik Sørensen

Uddannelsen veksler mellem skoleophold og praktik. : Tandbørste, solcreme og min kæreste Frisørfaget er et håndværk, hvor du skal have sans for former og linjer.

Som frisør skal du kunne lide at have daglig kontakt til mange forskellige mennesker og lyst til at følge med i hvad der er af trends i tiden. De forskellige opgaver kræver et godt overblik, psykologisk sans og praktisk håndelag og gode kommunikationsevner.

Som tandklinikassistent tager du dig af kontakten til patienterne ved tidsbestillinger, i modtagelsen og ved at undervise dem i hjemmetandpleje. Her sælges alle de bøger du kan få brug for i løbet af din studietid. Pia startede her på klinikken 1/11-2016. Accepter Læs mere Læs mere Dirk Daetz. Der er både bøgerne på pensumlisterne Tandklinikken på Adelgade 5 i Nyborg er en moderne tandlægepraksis med mange års erfaring.