Bill og Ben møder dødens sendebud

Bill og Ben møder dødens sendebud
Forfatter:
ISBN:
9788711641965
Kategori:
Udgivet:
8. september 2016
Sprog:

Det var ikke helt gennemtænkt, da hestetyvene stjal de to texanske helvedeshundes heste. I det, der starter som en simpel opgave: at få hestene tilbage og lade banditterne vide, at man ikke sådan render om hjørner med Bill og Ben, udvikler sig hurtigt, da de finder ud af, at kvægkongens datter holdes fanget af Wes Nowlands bande. For at redde både deres heste og nu den kidnappede pige, må Bill og Ben alliere sig med en tredje texaner: Clay Harridge, en ung mand, der søger at blive cherif og stræber efter at vise sit værd.

600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi Et 1.

600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi.

600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi Et 1. 600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi Et 1.

Et 1. 600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi Et 1. 600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi Et 1. 600 sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi Et 1.