En skærsommerdag

En skærsommerdag
Forlag:
ISBN:
9788702217681
Udgivet:
19. september 2016
Sprog:

En skærsommerdag foregår i en have, en ganske særlig have – en børnehave – eller er det en slags edens have? To unge mennesker mødes under et kastanjetræ og forelsker sig.

Helenaroserne gror, kærligheden vokser, børnene leger, og alle er i gang med at forberede en traditionsrig fest for at fejre den længste og lyseste dag på året. Alt skal være fint og rent, der skal pyntes op og kostumerne skal ses efter, og der skal øves på sangen Og det var en skærsommerdag. Laila Ingrid Rasmussen kredser i sit forfatterskab om, hvad det vil sige at være et menneske. I En skærsommerdag stiller hun skarpt på hverdagslivet i en børnehave, og hvad det vil sige at blive et menneske. Med sit fine, klare og poetiske sprog fortæller hun minutiøst og detaljeret om barnet og kærligheden, om dannelse i ordets oprindelige betydning, om alt det der skal til for at tilegne sig livet og verden. En skærsommerdag en roman der handler om det vigtigste i livet: Kærligheden. Barnet. Nærværet. Laila Ingrid Rasmussen, f. 1960, er uddannet fra Forfatterskolen. Hun har et stort forfatterskab bag sig med bl.a. Stjernen, 2004, som var månedens bog i boghandlerne og nomineret til Radioens Romanpris. Novellesamlingen Tordenkaffe 2006, og senest Mit kvarter, 2010, præmieret af Statens Kunstfond.

Gratis klavermusik i mp3 format af Erling Jan Sørensens egne arrangementer over hundredvis af melodier. Det er sange som ofte gør sig rigtig godt som fællessang i forsamlinger eller til fester. Find tekster og musik til en lang række danske sange her. Løbende indspilning af 450 sange fra 'Den danske vaudeville' Her kan du se teksten til sangen 'Og det var en skærsommerdag'. Find tekster og musik til en lang række danske sange her. Løbende indspilning af 450 sange fra 'Den danske vaudeville'. Rode. Det er sange som ofte gør sig rigtig godt som fællessang i forsamlinger eller til fester.

Klik her. Klik her. Klik her.