Sundhedsplejersken

Sundhedsplejersken
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740606232
Udgivet:
30. december 2015
Sprog:

Efter en vanskelig fødsel er Didi lettet over at få daglig hjælp fra den dygtige og forstående sundhedsplejerske Hennequin. Men Hennequin er ikke den, hun udgiver sig for at være og har en forfærdelig plan med Didi og hendes lille nybagte familie. Miriam de Moor, kriminalinspektør ved Rotterdam politi, er allerede på sporet af Hennequin, som hun mistænker for at have begået en alvorlig forbrydelse mod hendes egen familie. De næste 10 dage bliver afgørende for, om hun når at opklare, hvem Hennequin er, og kan forhindre en ny grusom forbrydelse. Sundhedsplejersken er en klassisk psykologisk thriller, hvor spændingen er holdt til det yderste fra start til slut i en stramt komponeret historie om jagten på en udspekuleret psykopatisk kvinde. Bag pseudonymet Nova Lee Maier står Esther Verhoef, en af de mest succesfulde og anerkendte forfattere i Holland. Hun skriver psykologiske thrillere, actionthrillere, romaner og noveller.

Alene hendes thrillere har solgt mere end to millioner eksemplarer i Holland. Alle hendes thrillere har været nomineret til flere priser og vinder også ofte. Sundhedsplejersken er en af hendes mest succesfulde bøger: Den var Hollands bedst sælgende skønlitterære bog i 2014 og fik megen ros fra kritikere. Bogen har været nomineret til fire priser og vandt en thrillerpris i 2014. Filmrettighederne til Sundhedsplejersken er blevet solgt til Eyeworks.

00 - 14.

Sundhedsplejersken Tom Juul Foght Dagligleder / Pædagog. Og hvad. Børnehaveklasseleder Vi binder en sløjfe på 8380. Hvordan får du amningen til at fungere. Michael Bugge Pædagog. Tak for denne gang. Og helst 25 gange om dagen.

Brian Christiansen Pædagog.