Spiseforstyrrelsens labyrint

Spiseforstyrrelsens labyrint
Forfatter:
ISBN:
9788771586503
Kategori:
Udgivet:
16. april 2018
Sprog:

Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen, og det kan virke helt umuligt at finde en vej ud. Men en labyrint er ikke bare noget man kan fare vild i, den kan også være et sted, hvor man får mulighed for at skærpe sine sanser og tænkning i forhold til at fastholde, at der er en vej ud – om end det kan tage tid. Man ved ikke præcis, hvorfor nogle mennesker udvikler en spiseforstyrrelse. Forfatterne arbejder med en forståelse af, at spiseforstyrrelser opstår på baggrund af personlige, familiemæssige og sociale faktorer men også ud fra en erkendelse af, at mennesker med spiseforstyrrelser ikke er ens, og derfor heller ikke altid skal behandles ens.

Denne bog er tænkt som et arbejdsredskab, der kan hjælpe mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse på deres vej mod helbredelse. Hvert kapitel indeholder både teori og opgaver. Bogen kan bruges af den enkelte, men den kan også læses sammen med en pårørende, kontaktperson eller terapeut. "Når vi vil forstå mere, har vi brug for hjælp. Det får vi af denne bog." - fra bogens forord af Finn Skårderud

dk), der er. dpf. Du kan trygt foretage dine indkøb på www. Tilmeld dig et eller flere udgivelsesområder, hvis du ikke ønsker at modtage alle nyhedsmails. dpf. dk fordi: Alle køb med betalingskort foretages via betalingssystemet QuickPay (læs mere på www.

dk fordi: Alle køb med betalingskort foretages via betalingssystemet QuickPay (læs mere på www. Tilmeld dig et eller flere udgivelsesområder, hvis du ikke ønsker at modtage alle nyhedsmails. dk), der er. dk fordi: Alle køb med betalingskort foretages via betalingssystemet QuickPay (læs mere på www.