Erindringer om Scherlock Holmes

Erindringer om Scherlock Holmes
Forfatter:
ISBN:
9788711961117
Kategori:
Udgivet:
13. april 2018
Sprog:

Han er forbrydelsens Napoleon, Watson … Han sidder ubevægelig, som en edderkop midt i sit spind, men dette spind består af tusindvis af tråde, og han er bevidst om selv den mindste bevægelse i enhver af dem. I over tusind sager har Sherlock Holmes bekæmpet ondskab og kriminalitet og sørget for, at de skyldige blev bragt bag lås og slå. Men den største skurk af dem alle, en højt begavet mand, hvis hånd Holmes har anet bag en stor del af forbrydelserne, er hidtil undsluppet ham: Professor Moriarty.

Holmes har dog langsomt arbejdet sig ind på ham, og nu er tiden kommet, hvor de to store modstandere endelig må krydse klinger. I sine Erindringer om Sherlock Holmes beretter dr.

Watson om dette store og skæbnesvangre opgør. Om dette og om andre af vennen og mesterdetektivens store sager – mysteriet om den forsvundne væddeløbshest Silver Blaze, gåden om Musgraveritualet og mange, mange flere. Udgivelsen er en storskrift-udgave i 2 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Mindst 75. og 13. 000 af bøgerne er danske. 23. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.

Enig. Ifølge Simenons eget udsagn fandt.