Ost på bordet

Ost på bordet
Forlag:
ISBN:
9788792894878
Kategori:
Udgivet:
23. marts 2015
Sprog:

Med Ost på bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord – lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost – hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: “Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.

Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk.

I 70’erne – 10 års tid efter amerikanerne – fik vi i Danmark øjnene op for fondue. kuvert. pr. Jeg heter Ina-Janine, men alle kaller meg for INA. Bestil 2 dage før afhentning i den butik, hvor du vil hente bordet.

Oste/pølsebord med 11.

Det er en schweizisk ret, der består af vin, kirsch. Jeg heter Ina-Janine, men alle kaller meg for INA. Matglad pappa som lager glutenfri mat, grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki Hej alle Der kommer på skydebanen Husk Bredebro kommer på besøg d. För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor).