Pletskud

Pletskud
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711835777
Kategori:
Udgivet:
28. marts 2018
Sprog:

To gamle, sorte søstre bestiller Chicago-detektiven Victoria I.

Warshawski til at finde den enes søn, der har været savnet i flere end 40 år. En tilsyneladende håbløs opgave, som V.I. alligevel påtager sig. Undervejs får hun rodet op i en masse af fortidens synder, gamle skeletter rasler ud af skabene og spor fører tilbage til de dramatiske raceuroligheder i 1966, hvor Martin Luther King blev skudt. Krimiforfatteren Sara Paretsky (1947) skriver med stort samfundsengagement og fin fornemmelse for det specifikt kvindelige, som hendes heltinde, detektiven Victoria I.

Warshawski, kan tilføje krimigenren.

Hun har vundet utallige priser og megen anerkendelse for sine kriminalromaner, hvoraf 16 er med V.I. som hovedperson. Krimiforfatteren Sara Paretsky (1947) skriver med stort samfundsengagement og fin fornemmelse for det specifikt kvindelige, som hendes heltinde, detektiven Victoria I. Warshawski, kan tilføje krimigenren. Hun har vundet utallige priser og megen anerkendelse for sine kriminalromaner, hvoraf 16 er med V.I. som hovedperson.

Du kan enten deltage i løbesko eller på rulleski. vi kan det hele. Køb produkter fra Camelbak, JSB, Nikwax, H&N, Guga Ribas, Double Alpha og G-Form her. Vores størrelse giver dig masser af muligheder, og i vores lyse rammer og grønne omgivelser tænker vi nyt, højt og langt uden for Danmarks grænser. Vi har et KÆMPE udvalg af jagtudstyr i højeste kvalitet. Klik og læs mere Hos Restaurant Perlen i Rørvig kan vi altid byde på mad til hele familien.

Vi forhandler jagtudstyr som lokkere, jagttøj, lygter, optik og meget mere. PC eller Mac.