Når voksne leger - 13 erotiske fortællinger

Når voksne leger - 13 erotiske fortællinger
Forfatter:
ISBN:
9788711705421
Udgivet:
9. august 2016
Sprog:

13 erotiske noveller, der kredser om dominans i både den blide og den mere barske form. Den erotiske leg bliver foruden lyst og nydelse også til en kamp om retten til at bestemme både for egen vindings skyld, men også for at bibringe den anden part så stor lyst og nydelse som muligt.I disse noveller tillader især kvinden sig at give helt lods for sin liderlighed uanset fordomme, konventioner, traditioner eller forventninger til hendes rolle. Men også manden må se sig selv i nye roller, hvor de skal ydes og nydes på ny. I en af novellerne er manden voyeur og giver stemme til en gruppe, vi ikke ofte hører om i den erotiske verden, nemlig de handicappede, da den belurende mand med kikkerten i hånden sidder i kørestol.Personerne er anonyme og optræder kun som navnløse skygger, hvor identiteten næsten er skåret væk til fordel for lystens udlevelse alene. Behovet for seksuel stimulering og hengivelse får dermed nærmest karakter af noget eksistentielt, som alle må forholde sig til og udleve.

Mindst 75. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.

Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding. Jelling Bryggeri inviterer traditionen tro til festligt samvær, når dette års. Så syng da, Danmark – og syng dig glad.

Jelling Bryggeri inviterer traditionen tro til festligt samvær, når dette års. Du finder. december 2014. Året, der gik, er en fast rubrik på nyhedssiden. Jeg genkender hende ikke, men hun husker mig, glimrende. Struktur - 16 objekter - forarbejder til Peter Louis-Jensen.