Krinkelkroge

Krinkelkroge
Forfatter:
ISBN:
9788793377059
Kategori:
Udgivet:
3. december 2016
Sprog:

Handling Gennem femten noveller vil du blive ført til de krinkelkroge, som menneskelivet kan være. Her er lys, mørke, erkendelse og fortrængninger. I krinkelkrogene bliver det hele serveret med alvor, omtanke, humor og kærlighed til mennesket. Moren drikker vandet og sætter glasset fra sig. Hun har skiftet sindsstemning på et sekund og ser med strålende øjne på Olivia. - Er det ikke fantastisk? At de endelig kan se, at jeg er en skuespiller med et enestående talent! Hun går ned i knæ lige foran Olivia og ser intenst på sin datter. - Din mor har bare så meget behov for, at du og din far kan støtte mig i det her. Krinkelkroge Forfatter Mikael Bent (f. 1955) er uddannet videnskabsjournalist. Desuden har han skrevet flere teaterstykker og nu denne samling af små eventyr og sære historier. Omslag finish SoftTouch kachering Indbinding Softcover med 2 flapper

Nogle bruges tit og andre ikke. Så er der igen mulighed for at komme rundt i Domkirkens mange krinkelkroge, når vi 4 lørdage i foråret slår dørene op for Domkirken 360° – en række af gratis rundvisninger. Her kan lidt dasen i solen gøre en stor forskel for humøret på en varm dag. - og så byggede vi den. Hvad er adressen på det sommerhus for det er noget jeg gerne vil se og evt. Vi forestillede os den perfekte opvaskemaskine.

Vi forestillede os den perfekte opvaskemaskine. Især i områder, hvor traditionelle koste ikke er den bedste løsning og når man ønsker at undgå spredning af støv. Naturen er vores have.