Sejt med ADHD

Sejt med ADHD
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799651474
Kategori:
Udgivet:
10. august 2015
Sprog:

Denne bog henvender sig til børn i alderen 9-12 år og handler om, hvordan det er at have ADHD. Bogen er skrevet som en letlæsningsbog, men er også velegnet som højtlæsningsbog. Bogen henvender sig til barnet selv, til venner, familie og skolelærere. Formålet er et øge kendskabet til diagnosen samt at øge forståelsen hos barnets omgivelser for, hvordan det er at leve med ADHD.

Vi vil fremhæve de stærke sider, som diagnosen medfører, vi vil vise det, som er positivt, men vi vil også vise, hvordan det føles både i skolen og derhjemme. Vores ønske er at øge skolernes kendskab til dette skjulte, men udbredte handicap. På den måde begrænses fordommene, og der bidrages til at ændre på den måde, vi opfatter ADHD – og børn med ADHD. Bogen handler om Alice på 11 år, som bor alene med sin mor. Vi følger hende derhjemme og i skolen, og vi er også med hende på besøg hos Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC).

Vi vil formidle, hvor hårdt det kan være at have denne diagnose, samt hvad skolen og omgivel- serne kan gøre for at støtte barnet. Bogen fungerer både som højtlæsning for grupper og som letlæsning for barnet selv. Vi valgte, at hovedpersonen skulle være en pige, fordi meget af den tidligere forskning og litteratur har været baseret på drenge. Vi vil derfor fokusere på piger med ADHD, så også de kan genkende sig selv. Malin Roca Ahlgren Susanne Israelsson Stenberg

Jeg kan. I Danmark er der 100. 27-5-2014 · The Benefits of Protein. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Jeg er en pige på 19 år, der har røget fast i ca. 1 års tid nu. Jeg kan. Læs om din typiske reaktion på en psykopat - og hvad du kan gøre ved det.

Jeg er en pige på 19 år, der har røget fast i ca.

Søg Alle årgange Facebook BUPL.

dk er en hjemmeside om medicin, sygdomme, undersøgelser og behandling skrevet i et let tilgængeligt sprog.