Kaniner

Kaniner
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740609929
Kategori:
Udgivet:
21. juni 2016
Sprog:

Kaniner er søde. Kaniner er hurtige. Kaniner har lange ører. Læs mere om kaniner i denne bog. I denne bog kan du kan læse om søde kaniner. Og vilde kaniner.

Du kan læse om, hvad de spiser. Let-tallet i denne bog er 15. Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse.

Bøgerne er meget lette og kan bruges i 0. og 1. klasse.

Bøgerne i serien er udarbejdet af erfarne forfattere, der har skrevet flere letlæsningsbøger om forskellige emner. Bøgerne er rigt illustreret med billeder og faktabokse, som skaber dynamik i læsningen. Elevopgaver kan hentes gratis på www.minførstebog.dk

Man mener, at kaniner blev bragt til Danmark af katolske munke i den tidlige middelalder, da klostrene begyndte at skyde op rundt om i Danmark. 80 medlemmer med en fælles interesse for kaniner. uppfödning av kaniner för avel, utställning och sällskap Flåhackebackens Bulleri Bock våren. Man mener, at kaniner blev bragt til Danmark af katolske munke i den tidlige middelalder, da klostrene begyndte at skyde op rundt om i Danmark. Du har jo allerede fundet vores. De ældste spor af. Vi som har 'Moens Kaniner' är jag som heter Monika och min sambo Kalle. Vi er den største lokalforening under Danmarks Kaninavlerforening og er ca.