Myterne afsløres!

Myterne afsløres!
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740613070
Kategori:
Udgivet:
18. december 2016
Sprog:

Vidste du, at lynet kan slå ned det samme sted to gange? At flagermus ikke er blinde, men at de godt kan se? Eller at pommes frites ikke stammer fra Frankrig, men fra Belgien? Vidste du, at mus ikke elsker ost, men spiser stort set alting? At man ikke får gigt af at knække fingrene? Eller at verdens højeste bjerg ikke er Mount Everest, men at det findes på Hawaii? Nu udkommer der tre nye bøger med fascinerende afsløringerne om myter og ting, som du troede, du vidste. Hver bog indeholder en masse skøre oplysninger og fakta om dyr, rummet, opfindelser, kroppen, mad og meget meget mere. Til hver afsløret myte er der også en forklaring til, hvordan myten er opstået. Derudover er der sjove farverige billeder og tegninger på alle siderne. Er du klar til at høre sandheden om de ting, du troede, at du vidste?

Visdomsnettet er din portal til esoterisk visdom, her kan du frit hente hundredvis af artikler om spirituel udvikling, esoterisk filosofi og skabende meditation. De ejendele og genstande, som knyttes til Freja i myterne. serie af film og oplÆg om kollektive og aktivistiske boligeksperimenter fra christiania, bz, ungdomshuset, m. hvad har vi lÆrt siden 1968 og hvordan. Du. Du.

1. De to afslørende udsendelser på TV2 og de efterfølgende udtalelser og artikler har klart dokumenteret, hvad vi vidste i forvejen: At Politiets. serie af film og oplÆg om kollektive og aktivistiske boligeksperimenter fra christiania, bz, ungdomshuset, m.

De ejendele og genstande, som knyttes til Freja i myterne.