Georg Jensen og skarabæen

Georg Jensen og skarabæen
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740604184
Kategori:
Udgivet:
20. august 2015
Sprog:

En morgen, da Georg Jensen står og børster tænder, får han besøg af den problemagiske skarabæ. Georg har lisså lidt lyst til at gøre, hvad skarabæen siger, som han har lyst til at spise en skålfuld friske fodvorter med ketchup. Det er meget LIDT lyst. Men Georg har heller ikke lyst til at blive uvenner med den ulækre skarabæ.

Derfor går han med til at låne noget af skarabæens sorte talent ... En rystende sjov og uhyggelig problemagisk fortælling om mobning, venskab og mod.

5.

5. 5.

5. januar 2018 Nyt foredrag til efteråret For tiden arbejder jeg med at nydigte nogle af de smukkeste salmer fra før-kristen tid: De gammeltestamentlige salmer, der op gennem historien har været uudtømmelige kilder til trøst og … L agt på d. januar 2018 Nyt foredrag til efteråret For tiden arbejder jeg med at nydigte nogle af de smukkeste salmer fra før-kristen tid: De gammeltestamentlige salmer, der op gennem historien har været uudtømmelige kilder til trøst og … L agt på d. 5. L agt på d. januar 2018 Nyt foredrag til efteråret For tiden arbejder jeg med at nydigte nogle af de smukkeste salmer fra før-kristen tid: De gammeltestamentlige salmer, der op gennem historien har været uudtømmelige kilder til trøst og … L agt på d.

januar 2018 Nyt foredrag til efteråret For tiden arbejder jeg med at nydigte nogle af de smukkeste salmer fra før-kristen tid: De gammeltestamentlige salmer, der op gennem historien har været uudtømmelige kilder til trøst og … L agt på d.