I strid medvind

I strid medvind
Forfatter:
ISBN:
9788711814277
Kategori:
Udgivet:
19. september 2017
Sprog:

Gennem sit lange liv prøvede skuespiller Ebbe Rode stort set alt og mødte et væld af mennesker. I denne erindringsbog fortæller han om barndom, ungdom, manddom og alderdom – og han fortæller om alle de mennesker, der har betydet noget for ham både privat og som skuespiller. Bagerst i bogen er der medtaget breve fra folk som Ingrid Bergman, Osvald Helmuth, Poul Henningsen, Aksel Larsen, Poul Reumert, Liva Weel og Mogens Wieth – et lille udpluk af Ebbe Rodes fantastiske brevsamling. Ebbe Rode (1910-1998) var dansk skuespiller og forfatter – først og fremmest til mange erindringsbøger om livet som skuespiller og som del af det danske kulturliv. Ebbe Rode var søn af digteren Helge Rode og forfatterinden Edith Rode og voksede op på Frederiksberg i et kunstnerhjem, der var centrum for mange af tidens navnkundige. Han debuterede i 1931 på Dagmarteatret og medvirkede siden i en lang række teaterstykker og film.

Han var skuespiller ved Det Kongelige Teater 1932-1956 og igen fra 1965.

1,5 bar. Til generalforsamlingen i Borup Vandværk i går aftes, var flere klubmedlemmer til stede. Pilen är en personlig svenskbyggd cykel för dig som gärna rullar din egen väg i livet. Dit årshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags, uge og månedshoroskop. Barn, ungdomar, arbetssökande.

Pilen är en personlig svenskbyggd cykel för dig som gärna rullar din egen väg i livet. 20. Til generalforsamlingen i Borup Vandværk i går aftes, var flere klubmedlemmer til stede. Årshoroskoperne opdateres i øvrigt hvert år ved nytår.