Min babys bog: Hvor højt tror du, jeg elsker dig?

Min babys bog: Hvor højt tror du, jeg elsker dig?
Forlag:
ISBN:
9788711354872
Kategori:
Udgivet:
14. februar 2014
Sprog:

Denne fine mindebog indeholder de kendte figurer fra børnebogsklassikeren Hvor højt tror du, jeg elsker dig?I bogen er der plads til at indsætte fotografier og skrive om tanker og følelser fra graviditeteten og til babys allerførste tid og op til 2 år. Skriv om fødslen, barnedåb, vægt, de allerførste ord og meget mere. Indeholder små lommer til at opbevare værdifulde minder i.

Jeg har efterhånden strikket en hel del djævlehuer og elsker dens utallige variationsmuligheder. Jeg har efterhånden strikket en hel del djævlehuer og elsker dens utallige variationsmuligheder. Jeg har efterhånden strikket en hel del djævlehuer og elsker dens utallige variationsmuligheder.

Min familiehåndbog, der frit skal hjælpe alle danskere til dagligdagens problemer med hus, have, baby, børn og resten af familien - en slags grønspættebog for. Jeg er af personlige årsager begyndt at interessere mig for særligt sensitive børn (og voksne). Han suser afsted med 140 i timen og kommer til en bro hvor han sætter hastigheden yderligere op. Min familiehåndbog, der frit skal hjælpe alle danskere til dagligdagens problemer med hus, have, baby, børn og resten af familien - en slags grønspættebog for.

Jeg er af personlige årsager begyndt at interessere mig for særligt sensitive børn (og voksne).